Traducere // Translate

Semnal: muzicieni romani la Viena (Romanian Global News)

Dintr-o stire de la Romanian Global News aflam de un eveniment cultural in care soprana Angela Gheorghiu si pianista Mihaela Ursuleasa evolueaza impreuna pe scena. Frumoasa punere impreuna a telentelor romanesti, asteptam si inregistrarile.




Viena, Austria/Romanian Global News

12 April 2005

Soprana romanca Angela Gheorghiu, pianista Mihaela Ursuleasa si violonista Patricia Kopatchinskaja se vor afla marti, 12 aprilie, pe scena prestigioasei sali vieneze “Musikverein” pentru a sustine un recital de muzica clasica si contemporana.

Printre compozitorii care vor putea fi audiati incepand cu ora 19:30 se numara Georg Friedrich Handel, Benedetto Marcello, Jean Philippe Rameau, Alessandro Stradella, Francesco Durante, Sergej Wassiljewitsch Rahmaninov, Richard Strauss, Robert Schumann, Franz Schubert, Franz Liszt, Claudes Debussy, Gabriel Faure, Jules Massenet, Frederich Chopin, dar si romanii Sabin Dragoi si Tiberiu Brediceanu, informeaza pagina de web a salii de concert vieneze. Manifestarea de la Viena reprezinta doar o parte din evenimentul cultural care se desfasoara in capitala Austriei in perioada 29 martie-6 mai, intitulat “Festivalul Primaverii”, si la care mai participa nume importante din peisajul muzical international.

http://www.rgnpress.ro/content/view/5260//

Niciun comentariu: